A BA sereg melletti másik nagy szeptemberi projektem az EA eldákhoz némi aspect warrior megerősítés. Alapvetően sem az Iyanden, sem az Ulthvé sereg számára nem éri meg aspecteket hozni, de millió van itthon belőlük, így egy Biel-Tan sereg alapjai lehetnek (hogy ahhoz járművem honnan és mikor lesz, azt nem tudom -max jövőre érek rá foglalkozni a kérdéssel, addig proxy, vagy csak hagyom őket pihenni..).


A két futó elda sereghez némi kiegészítés is készült, a meglévő formációk mellé -ez folyamatos, egyszerre tehát három sereget készítek -ami egyfelől jó, mert nem fáradok bele egy színséma festésébe, másfelől pedig helyigényes, mert mindig minden előpakolok. Végre lemostam vagy 3 marék figurát, ráment két napon -de megérte! Olcsó, ebayről beszerzett gyalogság, Emese ACETON MENTES körömlakklemosóban leáztatva (TEscoban beszerezhető, 140ft).

Ulthwé erősítés

A Black Guardian unit megkapta a hiányzó Farseert (sikerült beszereznem némi 2nd edition guardiant), és 3 kiegészítő Wraithlordot. Ez utóbbiakat Vallejo Ice Yellow és Chaos Black kombóval festettem, némi Red Gore felhasználásával.

u sereg.JPGwl2_1.JPGwl.JPGwl1_1.JPG

Iyanden erősítés

A régóta készülő Wave Serpentek is befutottak, így 6db áll készen a csatára. Ezeket a Wraithguardok mellé tervezem felhasználni. Valleyo Flat Yellow és Enchanted Blue az alapszín.

ws.JPGws2.JPG

Dire Avengers

Az egyik kedvenc elda Aspect Warrior egységem, a Dire Avengers. Erősek FF-ban, és szerintem jól néznek ki. :) Egy ebay vásárlásból nagy mennyiségű, már talpra ragasztott 3ed Guardianhoz jutottam, amik véleményem szerint az eldákhoz túl vaskosak -sajnos le sem tudtam őket szedni a talpakról, így az eredeti, rettenetes kék festést feldobva döntöttem a DA egység mellett. Mivel az eredeti figurák elég ritkák (a 4. kiadásban már csak fémből készültek) még jól is jöttem ki a dologból. :)

Eldar-Warriors-Guardian4.jpg

A sörényük sztirol lapból készült, és az eredeti figurákénál jóval magasabb. A Shuriken Catapultokat keskenyebbre faragtam, az egységben lévő két Exarch-ot pedig az eredeti, szárnyas Exarch figurákból készítettem el -ők rézdrótból és sztirol lapból kaptak zászlókat.

Eldar-Warriors-HawkExarch.jpgA saját Dire Avengereim:

da.JPGda c1.JPGda c.JPG

Sajnos véget ért a nyári szabadságom, így mind a blog írás, mind a seregépítés be fog lassulni -de előttem lebeg a nagy cél, a 2013-as Games Day, ahová szeretnék minél több mindennel érkezni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://patkanybirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr305485881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása