Nem is lenne Epic az Epic, ha nem lenne egy Space Marine (SM) sereg a polcon. Nálam is ez a helyzet, és választásom a Blood Angelekre (BA) esett. Régóta tetszettek, a háttér és a színséma is -a harcmodor pedig közelebb áll a lelkivilágomhoz, mint az Eldáké. A játék alapvetően a Firefightot, azaz a tűzharcot favorizálja, a BA sereg viszont a közelharcban erős -a sok assault marine formáció miatt. Terveimben szerepel, hogy főleg ebbe az irányba indulok el - 2-3 formációnyi assault marine hever a fiók aljában, remélem a decemberi Games Dayre elkészülök velük!


Death Company

Minden BA sereg kötelező választása -én assaultként szeretném őket hozni, egy chaplain vezetésével -sajnos a figura még hiányzik, a helyét kihagytam a talpon. A figurák az alap Epic assault marine-ok, chaos black feketén, és vallejo flat red vörössel feldobva. A kardok sok figuráról letörtek, így azokat sztirol lap darabokkal pótoltam.

dc.JPGdcfent.JPGdc szemből.JPG

Terminátorok


Alapvetően az assault terminator formációt favorizálom -ami az Epic Armageddon rendszerében nincs megkülönböztetve (legalábbis a BA listában) a sima termiktől. A háttér miatt viszont a közelharcos figurákra szavaztam -ezek közül a is a lightning clawos az ami tetszik, de a készletben volt thunderhammeres is, ezért azokat is kifestettem. Az egyik osztagban egy sima karakter, a másikban egy chaplain van. Festve Vallejo flat reddel, a fegyverek Citadel enchanted blue-val készültek.

termi ch.JPGtermi c.JPGtermi.JPG

Dradnought

Alapvetően drága egység, de tetszik a figura, így ha másért nem, a festés miatt csináltam őket. A DC két Furioso, a majdani assaultok egy Vulcan pattern drenyát kaptak.

drenyák.JPGcddrenya1.JPGdcdrenya.JPGdreny.JPG

A Bunker

Az első objektíva egy sima imperial bunker. 60mm kör alakú talpon egy FW bunker, némi kővel, és lövészárok imitációval feldobva. A szögesdrót egy golyóstoll rugójából készült.

bunker.JPGbunker1.JPG

A sereg

A teljes sereg így két formációból áll jelenleg. Némi Baal Predator, sok assault marine, Land Raiderek készülnek, és terveim között szerepel a Sanguinary Guard, Dante és több karakter elkészítése -de majd a jövőben posztokból mindez úgyis kiderül :)

sereg_2.JPGsereg2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://patkanybirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr115499805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása