Elég hosszú kihagyás (suli, meló) után a blogom egy versenyre felkészüléssel folytatnám! Az Epicomp 2013 egy festő-konvertáló verseny, amelyen 6mm-es seregeket lehet elindítani. Úgy döntöttem mivel a Blood Angels seregem a legújabb, legszebb- hát miért ne próbálnám meg velük? :)


Két kategóriában, a hagyományosan legerősebb Battleforce, és a Single Unit kategóriákban indulok idén, hogy szerencsét próbáljak!

Emellett szeretném bemutatni a seregem jelenlegi állapotát, mert a legutóbbi poszt óta egy GD és pár tesztjáték van a hátam mögött -ezeket hamarosan egyenként is leírom, azonban most csak a képeknek szeretnék helyet adni! A sereg többi egységét is hamarosan lefotózom, még idén jön a kiegészítés :)


SU.jpgpróba4.JPGsfgyalog.JPGpróba9.JPGpróba10.JPGpróba6.JPGpróba5.JPGpróba8.JPGpróba7.JPGpróba3.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://patkanybirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr205709846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vihar Hun 2014.01.01. 19:15:43

Szép lett! Gratulálok! Sok sikert a versenyen!
süti beállítások módosítása