Kedves olvasóközönségem! :)

 

Az utóbbi időben kicsit háttérbe szorult a blogírás, de ne aggódjatok, nem történt semmi baj, sőt, csupa jóban van részem! :) Tervekben, félkész projektekben nyakig ülök, de befejezni bármit is, totál esélytelen. Csak azért szeretnék festeni, haladni, hogy a kész cuccokat nyugodt szívvel tegyem be egy dobozba, és szabadítsam fel a helyet a lakásba!

10439430_770790129619274_2039268809555959064_n.jpg

Tervek:

-Egy poszt a normandiai partraszállásról, saját fotókkal megspékelve (illene még júniusban elkészíteni)

-OWW2 csata a nyár folyamán, erről egy csatajelentés (Normandia, britek ellen -lehetőleg szeretnék júliusra egy kisebb festett sereget összehozni!)

-II. világháborús német projekt -nyugati front, partraszállás időszaka (Grille, Puma, Stug III, Flakpanzer 38t,  még hiányzik a listámból, nem beszélve a Kettenkradokról -nagy beszerzés idén csak itt, a németeknél jöhet szóba):

1, Panzer Lehr hadosztály (a főcsapásirányom) páncélgránátos és harckocsi erőit szeretném kifesteni (jelenleg 15db Sdkfz 251, 2db Panther, 5db Pz IV, 2db Stug IV, 2db Jagdpz IV, 1db Puma és millió szállítójármű vár a sorára az asztalon) és egy gránátos szakaszt (PSC) elkészíteni.

2. 16. Luftwaffe Felddivision harccsoport, egy szakasznyi gyalogos (Caesar), aknavetőkkel, páncéltörő ágyúkkal megerősítve.

3. 6. Fallschirmjager Regiment két ejtőernyős szakasza (Caesar-Italeri), aknavetőkkel megerősítve

4. Német Sturmpioneer szakasz (Revell), sok speciális tankvadász fegyverrel.

Ezek mellé még mindig elég figurám van 1-2 szakasznyi, 17. SS páncéloshadosztályt képviselő gyalogsághoz -bár ezek nincsenek betervezve semmire :)

nrmandia.JPG

 

-EPIC Armageddon projekt -a nemzetközi versenyek /Games Day 2014 függvényében változhat a fontossági sorrend (apróságok hiányoznak, azt pótolni fogom, de nagy beszerzés idén már nincs tervben):

1. Blood Angels sereg befejezése (2db Thunderhawk, 2db Thunderbolt, 6db Rhino, 4db Whirlwind, 2db Predator, 2db Objektíva jelző, 1 db Terminator, 2db Tactical, 2db Scout, 3db Devastator, 2db Stormraven, 6db Dreadnought, 1db Assault Marine formáció elkészítése nyár végéig) -nem teljesen esélytelen, az alapozás, talpalás megvan, innentől kicsit azért gyorsabb a dolog :) így a sereg eléri a 10000 pontot, festettségben is. Durva.

2. Elda Ulthwé (főleg a tankokkal vagyok elmaradva, kb 30 Wave Serpent, Falcon, Fire Prism, Night Spinner lóg a levegőben -alapozva, és az Ulthwé színséma azért haladós itt is)

3. Elda Biel-Tan (ide sorolom az aspecteket bármely hajóvilágtól) -Dark Reaperek, Fire Dragonok 1-1 formációja.

4. Ork Blood Axe klán -kísérleti sereg, Dystopian Wars cuccokból steampunkosítva, eléggé a lista végén van prioritásban. Főleg a War Enginnek készülnek, GD-re ez a sereg az esélyes (december).

 

-II. világháborús korai francia projekt -jelenleg teljesen háttérbe szorult, de mivel az alapozásokkal elég jól állok, ha sikerélmény kell, egy-egy részt simán befejezek (nincs tervezett beszerzés):

1. Francia szállítójárművek (6db Lorraine 37/38 figyel az asztalon, alapozva, és 2db Citroen teherautó)

2. Francia harckocsik (4db H-35-ös harckocsi, alapozva várja a folytatást)

3. Francia gépesített lövészszakasz -egy újabb szakasz elkészítése (Pegasus) -terveim szerint addigra megszaporodó P-19 szállítójárművekkel

 

-1/600 Afrika 1941-42 -egy teljesen új terv, pici pénzből szeretnék egy Rapid Fire sereget építeni (pontosabban egy angol és egy német sereget), ahol 1:1-ben fel lehet tenni egy zászlóaljat az asztalra (hála a 3 mm-es méretaránynak!) Ez a projekt még nem indult el, az anyagiaktól függ, lesz e belőle valami.

-1/300 I. világháború keleti front -egy újabb ötlet, a centenáriumra való tekintettel, szeretném mondjuk újrajátszani a lembergi csatát, vagy a gorlicei áttörést, ezzel is tisztelegve azok előtt, akik ott voltak. Mivel azonban nem találtam még olyan szabályt, ami feküdne nekem, sem játékostársakat, ezért ez egy valószínűleg soha el sem kezdődő projekt lesz. meglátjuk majd júniustól az akciókat, a fiókban egy figura sem kért még enni ;)

 

Ezeket a terveket szeretném idén nagyrészt befejezni. A nyár közepétől szeretnék ismét egy kicsit többet játszani, Normandia OWW2 és Epic lesz terítéken -mindenképpen ki akarom próbálni továbbá a Battlegroup Kursk kiegészítőjét, az Overlordot is, alternatívaként a skirmish játékokra! Ha sikerül, akkor egy-két szamurájos csata is előfordulhat, arról mindenképpen lesz csatajelentés :)

2 komment

Címkék: WIP

A bejegyzés trackback címe:

https://patkanybirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr316418717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janos900 2014.06.26. 14:01:56

Nem semmi felsorolás! Az impozáns panzer gyártósorról nem is beszélve. Viszont ha azt nézem mi időbe kerül, hadrafoghatóvá tenni ennyi „vasat”, hát nem irigykedem. :D

pati13 2014.06.26. 21:00:50

Köszönöm :D
Az airbrush csak úgy szórja majd a dunkelgelbet, szóval a járművekkel lesz a legkevesebb meló! A gyalogság, na az az amivel heteket el tudok szórakozni! :(
süti beállítások módosítása