pati13 2013.03.07. 22:04

Cold War Commander

Nos, rég posztoltam már valamit -sajnos a munka és a tanulás összecsapott a fejem felett.. A korábbi posztok kb. 1 szűkebb téma köré épültek, amire kevés vevő volt, ezért igyekszem bővíteni a palettát!

Mindezek ellenére rátaláltam egy igazi gyöngyszemre -a COLD WAR COMMANDER nevű wargame szabályrendszerre (talán a Blitzkrieg Commander ismerősnek hangzik sokak számára -ez majdnem ugyanaz, csak az 1946-2003 közötti korszakra kidolgozva).


Sajnos idő hiányában nem fér bele most egy komolyabb elemzés, de hamarosan ezt a játékot fogom bemutatni -alapvetően 6mm -1/285 léptékre íródott, de én több fantáziát látok az 1/600 -3mm létékben. Ehhez találtam az alábbi céget: http://www.picoarmor.com/pages/products.php?rc=8

Elég pofás kis figurák, ahhoz képest, hogy egy tank nincs 1 centi :) Nagy szerelmem a hidegháborús szovjet sereg, hisz kis átalakításokkal a korabeli néphadsereget is ki lehet belőle dolgozni (a CWC speciel ki is dolgozta). A jövő zenéje, hogy lesz e keret beszerezni egy közepes méretű sereget -vagy esetleg kettőt :) (jó, az asszony osztja a konyhapénzt, de ezt sosem fogom bevallani!)

Rettegjetek, készülnek az ismertetők :)

A bejegyzés trackback címe:

https://patkanybirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr755122211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása