Valamikor januárban indítottam még egy Navwar rendelést -csak a meglévő francia és monarchiás flotta kiegészítésére. Olyan hiánypótló hajókat rendeltem, mint pl a Dupuy de Lome cirkáló és a Radetzky osztály. Emellett mindig foglalkoztatott a Monarchia világháborús hadihajótervezése -az V. Csatahajó és VI. Csatacirkáló tervezet szerepel a cég katalógusában is, így megrendeltem őket is!

Sajnos a bankkártyámmal probléma volt, így kb 1 hónapig állt a rendelés -végülis némi Angliába telefonálgatás után (innen is köszönet a segítőkészségért a tulajdonosnak!) egy új rendelést adtam fel februárban -ami kb 1 hét múlva be is futott. (csoda, egy magyar csomagot 1 hónapja keresek, a posta elkavarta..) A csomaghoz egy kézzel írott személyes levél is volt, ami szomorú, de a mai világban különlegesség számba megy.

Így a postával együtt 17Ł (kb 5800ft) -os rendelés az alábbit tartalmazta:

- 3 x Radetzky

- Zenta osztály (3 hajó -1 csomagban)

-2 x Battlecruiser VI. design

-2 x Battleship V. design

-Ernest Renan

-Waldeck Rousseau

-Pothau + Dupuy de Lome

bs1.JPGbs1.JPGbc1.JPGomm1_1.JPG

ddl1.JPGwr1.JPG


A hajók minősége navwaros, a Radetzky osztály hajói a legdurvábban öntési hibásak, sajnos azokon sok a faragnivaló!

Nagyjából mostmár mindkét (1890-1918 francia és monarchiás) flotta teljes, kb 50-60 hajóból áll. A talpalás már kész, az árbocok készítése folyamatban, remélem még februárban elkészül minden festés is, és teljes flottaleírásokat tudok majd feltenni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://patkanybirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr15096701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása