pati13 2013.02.17. 18:50

A WTJ 1/3000 hajói

A mai második posztom a War Time Journal ( http://www.wtj.com/store/ ) 1/3000 pre-dreadnought hajóiról szól. Célszerű a hajókat összevetni a Navwar hasonló kategóriás hajóival, amelyekről korábban már írtam.

A WTJ egy californiai illetőségű, online wargame és hadtörténeti portál. Saját szabályrendszerek kidolgozása is a palettájuk része -én is így találtam rájuk, egészen pontosan a Battlefleet 1900 nevű szabályrendszerükre, amely az 1890-1905 korszak hadihajós eseményeinek újrajátszásához készült. A szabályok mellé figurák gyártásával is foglalkoznak, pontosabban 1/3000 pre-dradnought hajókat készítenek, igen magas minőségben.

Hajóikat egyesével lehet rendelni, a Navwarnál jóval drágábban (4,25$ egy nagyobb hajó), amelyeket egyszerű online rendszerben tehetünk meg. A dolgot megkönnyíti, hogy a Paypalt ismerik, és rajta keresztül biztonságosan lehet rendelni. Sajnos a nagyobb csomagok rendelése nem opció, kedvezményt nem adnak nagy tétel esetén sem!

A hajóik a legkitűnőbb minőséget jelentik, tökéletes méretezés, valósághű arányok, kevés sorja. Anyaguk kemény fehérfém. A hajók fedélzetén a pallók is látszanak, a csónakok ülőke része is ki van alakítva. Egyszóval sokkal kecsesebb, finomabb, formásabb hajókat kapunk a kb 900ft/nagy hajó árért.

A feljavításnál az árbócok megépítése szintén a mi dolgunk, illetve a daruk elkészítése is ránk vár.

Ajánlanám mindenkinek, aki gyönyörű hajókat szeretne építeni, vagy csak 1-1 kedvencet jobb minőségben megszerezni. A cég kínálata elég szűkös, csak erre a korszakra korlátozódik, ott sem szerepel minden hajó -de a meglévő figurák mind kidolgozottak a BF 1900 szabályukban. Mindenképpen szempont a Navwarhoz viszonyított dupla-tripla ár!

Lent egy kész talpalt-festett-lakkozott francia pre-dradnought flotta. A csatahajók WTJ, a védett cirkálók Navwar hajók. Gyakorlatilag a különbség minimális, csak kb fél méteren belülről érdekes!

1_2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://patkanybirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr915085567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása